söndag kvälll

kollade precis klart på OC säsong 1, gud vad sur jag blev på hur det sluta. ja vet att det finns typ 3 säsonger till men blir irriterad över hur ryan valde att göra!!! gud, ni som inte ser OC fattar väl inget men ni som sätt det vet kanske vad jag menar. nu blir det säsong 2 next sen med macke.

men sov hos maakie inatt, sket i sköna gröna för....vet inte varför lathet antar jag. vi orkade helt enkelt inte. satt hemma hos honom och slappa hela kvällen, jag la mej rätt tidigt med för blev trött som jag alltid blir nu för tiden när klockan bara är sisådär elva.
imorn är de back till skolan igen, heel vecka. men blir väl att ladda upp sej så man är riktigt taggad på lördag för då äre åff dagen och fest i parken så ska bli kanon asså, längtar verkligen! är sugen på att festa :) på onsdag äre eventuellt nollning med så då ska jag nog bara va med o kolla på och kanske dricka lite med alla mina vännor i 1:an :) KUUUL.

men nu ska ja ner och fixa mat sen måste jag ta hand om mina jordgubbar på framville :L jag har blivit nörd som så många andra, haha :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0