imorgon är det fredaaag

bara en dag kvar, sedan åter igen en underbar helg. älskar helgen! känns som det var nyss det var måndag så måste erkänna att veckan har gått rätt snabbt. men skönt är det. 2 veckor kvar av praktiken sen. saknar skolan även fast ja har det skit bra på min praktikplats, saknar att träffa brudarna osv. skulle elat hitta på ngt med dom i helgen men det passa ingen och sen när ja och jessica bestämt att vi skulle umgås lite fick ja veta att vi ska till min moster imorgon kväll så kan inte då. och på lördag tänker ja va med marcus så de blev som de blev. men nästa vecka så ska ja och fia troligen festa lite. inte bara vi då, men är sugen på de och de är alltid nice och festa med fia. så tror det blir kanon (y) men som sagt, det är inte förrän nästa helg. så är ett tag att vänta till. får överleva.

praktiken har varit bra idag förövrigt, var på villan hela dagen och fixa och styrde. gick ner till gymmet sen och tränade i en timme, skönt! så nu känner man sig dutti. ska va på trädgårds imorn och göra köttbullar, haha! återigen. inte överdrivet roligt, men vafan det är fredag så jag överlever nog med den tanken i bakhuvet ;) .
mitt jävla V är fortfarande cepe...måste slå på det med all styrka jag har, okej jag överdrev men den är segis, precis som jag just nu. inget mera intressant  att skriva. skulle bokat new moon, men nu gick det inte boka längre så får köpa dom imorn direkt på sf då. hoppas det funkar. ska till stan imorgon och köpa skor. har haft det i baktanke hundra år "jag behöver nu skor" men sen kommer en annan tanke, äsch du klarar dig med dom ett tag till. men nej josefin, det gör du inte. mina ögon gick upp igår när anna sa "men josse, vad har du för skor?" ja, josefin vad har du för skor? ett par totalt slitna tug skor jag köpte på öland i juli för typ 99:- på ngt billigt ställe. neh, men typ. måste ha nya skor, och det ska fixas imorgon. menar inte typ stövlar då, för det har jag. utan ett par vanliga skor, korta skor som man kan ha i vinter, ah ni fattar grejen.

tjattrar för mycket, elller inte direkt tjattrar men skriver
ah ni fattar. herrå


så jävla hett till vänster, puh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0