söndaag

imorgon börjar praktiken och nu när den börjar närma sig mera och mera blir jag bara ännu mer nervös! tror att allt kommer bli kanon men är nervös iaf, är så rädd att jag ska göra bort mig eller ngt så alla tänker typ "vilket mongo vi fått som pariktikant" men äsch, nu ska ja inte tänka så :) det kommer att gå bra!

igår gick det iaf skit bra att servera. jag servera viner och maten sen plocka dän disk och fyllde på dryck om ngn ville ha osv. roligt! vart lite segt på kvällen för ja blev så jädra trött. men jag höll mig vaken till halv 3, då fick jag äntligen krypa ner i sängen och det vart såååå skönt då. dom som hade festen skulle komma hit och betala mig idag :) känns bra, är man några kr rikare. har ingen aning om hur mycke. men det spelar ingen roll. är glad för bara lite extra pengar.

ikväll eller senare i eftermiddag ska jag åka till marcus :) ska sova hos honom inatt. får se vilken buss jag tar. men antagligen lite senare :) måste packa ner massa saker, kock rocken, serverings kläderna och allt som ska med till praktiken. aja, allt för stunden. pusssss



FAN VAD BRUN JAG VAR DÄR!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0