hej hej bloggen

vet inte hur jag skulle börja skriva så jag kör på direkt :)

ja vaknade vid halv 10, somnade om och vaknade åter igen vid 11. så inatt har jag sovit 11 timmar.
mycket skönt måste jag säga! jag har kollat på wolf creek nu. har gått och tänkt på en skräck film hur länge som helst, men har inte kommit på vad den heter. visste bara att jag sätt den och tyckt den va skit bra, sen kom jag ihåg att jag lagt märke till en snygg kille i den. visste även att den va inspelad i austarlien. så igår fick jag rycket, jag säkte på google hur länge som helst, testade nya sök ord hela tiden. till slut hittade jag den. så laddade ner den och det var alltså wolf creek den hette :) jätte bra film (tycker jag) hemsk. och OM det är sant som det står att det ska vara så undrar man ju vad det finns för idioter på jorden asså?
igår visade dom också motorsågs masaken på tv, den där lite nyare som är inspelad typ 2003. den ska ju också vara en san historia :o skapligt sjuka i huvudet vissa är. tur att man inte har några planer på att åka ut i öde marken i texas eller australien. för inte fasen skulle jag vilja möta "leatherface" (han som är psykot i motorsågs masaken) eller "mike" (psykpaten i wolf creek) . men killen i wolf creek är ju normal från början och han ser ju normal ut också. uschis, riktigt läskigt det dära!

hörde nyssss en mus jävel gnaga på väggen så jag är lagom rädd nu. kan dom försvinna från vårat hus :@ typsikt för man bor på landet! nu har jag på hög musik så jag slipper att höra helveten. på tal om ngt annat så har jag nyss bakat en tårta till far min som fyller år imorn. så snäll är jag :) får hoppas att den blir god med bara, men det tror jag nog. har inte så mycke mera planerat nu. ska plocka in studsmattan och sen ikväll vid halv 7 tiden ska ja ner till åtvid. ska träna en timme med jullan och sen hem till marcus och sova hos honom :) roligt roligt.
sen ska ja hem skapligt imorn fira pappa lite. annars ingenting som är planerat. lördag ska jag servera på 60 års kalas, kul! tjäna lite pengar :)

igår fick jag blev från ortopeden med, så har fått en tid dit den 25 november. ett tag kvar. men känns ändå bra. saker och ting går framåt :) jäkla knä man har. men nu ska ja ta in den jädra studsmattan :)



PUSSSSSS :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0