höst....

idag är det så mycket höst det kan bli känns det som, det skulle vara lite mera färg på löven bara. regning, blåsigt och förjävligt kallt...

igår blev det partaj, skit skoj! skulle inte druckit någonting först, men sen fick jag och jullan tag på en vinflaska som vi delade på, haha! räckte till oss två. vi hade en hel del med problem att få upp korken bara. vi försökte massa gånger med en sån där vin öppnare, men antagligen hade vi inte rätt tecknik och till slut hade vi försökt så många gånger så vi förstört korken. så att öppna den med en vinöppnare kändes nästan omöjligt....så vi tig borrmaskinen men det fungerade ingetvidare, så vi skruvade i en kruv och tog en tong och försökte få dän korken med, fast det fungerade inte heller så tillslut fick den starke johan prässa ner hela korken med en kniv så den hamnade i flaskan. så efter cirka 45 minuter fick vi upp korken....gud vad dåliga vi var! så hade vi fullt med kork i vinet när vi drack sen. jag ska börja öva på de där med att öppna korkar tror jag ;D vid halv 4 tiden somnade jag och macke iaf.

idag spelade åff-bsk i björs och jag har sen länge tillbaka sakt att jag vill se den matchen så det hade jag bestämt. så pga det åkte jag moppe till macke igår för att kunna åka till björs till när matchen började. 11 var det avspark, men jag orkade inte åka dit till starten på grund av det pissiga vädret. halv 12 åkte jag från åtvid, jätte skoj att det piss regnade nästan hela vägen till björs från åtvid...eller inte. höll på att frysa ihjäl. som om inte det räckte fick jag se efter halva biten att jag inte hade bensin som skulle räcka hem. jag ansåg att det nog räckte till björs, men inte ända hem från bjrös. som tur är finns min snälla vän viktoria, så jag kunde åka hem till henne efter matchen och sno lite bensin. så kunde vi få oss en prat stund med. åkte hem efter en kortis hos henne och tog en vaaaaarm dusch direkt efter det. sjukt skönt! nu sitter jag här och är skit hungrig så hade tänkt gå ner och göra pannbiff, potatis och brunsås nu :D ÄLSKAR DET!! sen lite lingon till med ;D haha.

näh, nu ska ja göra det. hade bra, skriver kanske mera sen.
PUSSSS


puss på dej älskade vän :)


robin och jullis :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0