höstig söndag

idag älskar jag hösten på något sätt, har varit sån höstig stämning hela dagen. det är inte speciellt soligt, men det är lövigt och mycke färger och kallt. och på något sätt älskar jag att det är kallt!

igår var vi på 18 års kalajs som sagt. riktigt kul, skit skoj att träffa amalia och linnea. var typ hundra år sen. vart inte överdrivet sent, utan vra nog hemma runt 12. imorse blev jag väckte klockan halv 10 av min far eftersom jag och fredrik var tvingade att följa med och plocka potatis!!! :@ skit tråkigt. 2 timmar tog det och direkt efter det åkte jag och fredrik ut och sålde mina jädra ÅFF lotter. så nu har jag äntligen fått som sålda! sjukt skönt måste jag säga asså. ska bara lämna in dom till janne och de tror jag att mamma fixar idag :) för hon ska ändå till åtvid och handla så då blir jag av med det problemet :)

just nu sitter jag här och farmar, tråkigt, de blir aldrig klart! haha. men är inte så mycke kvar nu iaf :)
ska göra klart de sen kom ja på att ja inte har gjort de ja skulle göra på turismen, tog ju sovmorgon i torsdags (ja fick det för min lärare) men då blev ja tvungen att visa upp de jag gjort imorn. och jag har inte gjort så mycke än (a) så ska fixa det nu strax! btw är jag hungrig och de luktar lasagne på hela övervåningen!! MUMS :)

HARE!


I MISS YOOOU MOBIL!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0