TJA

känns som ja har varit lite dålig på att uppdatera här! förlåt förlåt. var på g med ett inlägg igår (?) tror jag det var. men mitt internet va cp, så när ja skrivit klart ett rätt längt så lla internet av och jag orkade inte skriva om så sket i det. har haft huvudvärk i 3 dagar, inget hjälper mot den, så har varit lätt irriterad och haft brist på ork. nu är där emot huvudvärken bättre! ipren funkar inte på mig längre men fick ngt annat av min moster flrut och den verkar ha funkat. känner lite långt borta, men det ignorerar jag va.

jag var i staden igår med min mor och jessica. skulle köpa en jacka, hade fått 500 av mamma. men som alltid när man har mor sin med sig så kan man tänja lite på gränserna ;) hittade en jacka på cubus som jag älskar!! kostade 600:- , men värt det! sen eftersom mamma är så snäll fick jag köpa ett par svarta stövlar med som jag velat ha länge. Vanliga skinn stövlar med minimal klack :) jätte nöjd! körde hem från hjulsbro med, kanon! vi skjutsa hem jessica och sen när jag kom hem satt min älskade pojke vid köks bordet med min far. så han sov här inatt, blev en lugn kväll med idol och god mat :) vid klockan 9 blev man väckt för att familjen skulle ner till stugan för att fixa orning iför vintern. så släppte vi av marcus hemma hos sig där på morgon kvisten. så har som sagt varit i stugan hela dagen, helt okej. så nu är allt fixat till vintern, sorgligt måste jag erkänna! men kommer väl en ny sommar antar jag.

ikväll ska vi åka till malin och sofie och fira deras 18 års dag som var igår. så nu har jag dragit ur lite söta bilder på oss från barndomen, haha! för snygga!
men det får räcka, ha en bra kväll nu ska jag göra mej iordning! PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0