tokio hotel till sverige!

som säkert alla vet så har jag för ett par år sedan varit helt galen i det tyska bandet tokio hotel. jag var helt knäpp, blir rädd när jag tänker på det, dom var det ända som existerade i min hjärna.
Den 3 april 2008 skulle bandet ha gjort en konsert i sverige, jag och mina kompisar hade köpt biljetter och vi såg fram emot det här helt galet. från dagen vi fick veta att bandet skulle ha en sverige konsert räknade vi ner varje dag. vi såg fram emot det här helt sjukt mycket. det var samtals ämnet nummer 1. Jag och jessica kunde knappt tänka på något annat. sen en dag, ca 2 veckor innan den 3 april får vi veta att bill (sångaren) har blivit sjuk, han har fått en cysta (stavning?) på halsen . det är som en liten böld kan man säga. gruppen blir tvugna att ställa in och bill blir tvungen att opereras. våran värld rasade i stort sätt samman. men efter detta avtog faktiskt mitt enorma instresse för detta band.
NU IDAG, 1½ senare står det klart att bandet kommer till Sverige nästa år, 2010. Den 4 mars spelar dom i GLOBEN!!!! jag och jessica kommer såklart att vara där. mamma ska boka hotell redan nästa vecka. Den 5 mars spelar dom i scandinavium i göteborg. helt crazy är allting. jag är långt ifrån så galen i dom som jag var för 2 år sedan, men detta är ändå så stor för mig. jag älskar deras musik, det har jag alltid gjort, och jag älskar alla 4 personer i bandet. jag vet att folk tycker dom är bögar och dåliga och blablabla, jag har hört det x antal gånger. det är inget nytt för mig! alla får väl ha sin egen uppfattning. förr blev jag galen när folk sa att dom var  dåliga. jag bryr mig inte längre. jag vet vad jag tycker och det är det viktigaste. för mig är detta bandet enormt och jag kan inte förklara eller få er att förstå hur stort detta är för mig.
på måndag släpps biljetterna, klockan 9. då kommer lovisa (jessicas mamma) sittta vid datorn och köpa åt oss. stå plats ska vi ha och vi ska köa och stå längst fram, utan någon jävla tvekan! shit vad jag längtar efter 4 mars nu! kan knappt fatta att det är sant :) så himla mäktig
om vi ska byta samtals ämne och lämna det som fått mig att vara helt uppspelt hela dagen. jag sitter hos macke nu helt ensam, han är och repar, hans mor och far är och kollar på innebandy och victor vet jag inte vart han är, haha! jag har precis kollat på johan falk den första, den var bra! men lite väl mycket pang pang enligt mig ;) hade planerat att göra lite turism, men vet inte om jag orkar. det blir kanske en till film eller gå ner och lägga sig framför tvn, sen smsa och tjata lite på macke att han snart är klar ;D men det var allt från mig! HARE
langar en bild på mina favvo killar! 4 mars i globen!
såååååååååååå kungligt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0