17 september

sov hos älskling inatt, inte illa asså. sen hade både somorgon imorse, macke till halv tio och jag till tio. men tror inte macke kom till skolan förrän typ tio iaf, haha. för han är den slöaste som finns :) men jag tycker om honom iallafall. igår träffade jag ulla på hälso hon visade mig hur jag ska träna, så nu vet jag det. så jag fick mig ett pass igår och sen gick jag dit idag igen efter skolan, så är riktigt seg i benen nu men sååååå skönt. har inte haft träningsverk på 1½ månad :o så det var tamej fan på tiden. så imorn skippar jag nog att träna, får ju inte belasta knät för mycket. men får se, kanske går dit en liten stund bara för den där känslan efter är så underbar. annars kör jag på måndag igen, då ska jag köpa ett rehabkort, skööönt att vara igång igen.

jag har även fixat en sak till som har varit ett problem, jajemen. jag har fixat praktikplats :D:D på trädgårdshotellet. tror det kommer bli kanon, han som typ ska vara min handledare verkar skit bra, och det är ju verkligen en bra början. nu känns det lite sådär som att jag inte har några problem och det är så himla skönt, ingenting att oroa sig för eller bli nervös över för man inte vet hur det ska bli eller så. jag är "underbart" duktig på att oroa mig för minsta lilla. räcker typ med att jag ska ringa någon eller så, då blir hela min dag jobbig. äsch svårt att förklara.

nu sitter jag iallafall och dunkar lasse.w, lite bra :) längtar till 10 december som fan. kommer bli grymt tror jag. skulle följt med julia och miki på paramore i sthlm i november, men ja har bestämt mig för att skippa det. vill inte lägga pengarna på det, kan dyka upp ngt annat som jag känner ja hällre lägger pengarna på.

imorn slutar jag 2, kanske tränar lite annars åker jag hem. sen har jag ingen aning om vad ja ska göra i helgen, va med marcuss kanske? ah troligtvis. för det vill jaaaaag , haha :) nu äre enough från mig asså.
simma luuugnt.



jag älskar marcus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0