erik grönwall i mitt hjärtaaaa!!!!

okej, idol tog slut nyss och jag är helt såld på erik! så sjukt bra han var idag alltså, jag dör. om inte han går vidare idag så slutar jag se på idol, för då suger svenska folket. men han kommer gå vidare, det är jag nästan helt säker på :)

efter skolan idag stack jag till stan iaf, skulle köpa en jacka, en kofta, en vit halsduk, foundation och hårfärg först och främst. Hittade allt utom någon jacka, är så svårt. vill ha en finare, och jag vill ha luva på den för eftersom jag plattar håret måste jag kunna ha luva på mig ibland om de regnar eller snöar i vinter osv. men hittade ingen kappa med luva, och dom jag hitta satt inget bra. så jag ska åka in till stan en annan dag längre fram, så får överleva på de jackor jag har. men jag hittade däremot två stickade tröjor på gina som ja ville ha, inget dyra heller. 199:- och 149:- , jätte billigt ju. jag vart skit nöjd. sen två linnen köpte jag med. funkar inte att ladda uppbilderna på dom :@ . men men, de va fina :)

skönt med ledigt nu iaf, är som fredag idag känns skönt. hade servering idag första gången sen i våras. va lite nya grejer att tänka på, men måste erkänna att det gick riktigt bra. dock behövde jag ej servera på fat idag, bara öva. men tror det kommer att gå bra. vi får se nästa vecka, då kommer jag förmodligen få göra det. men så är det. har färgat håret nu, så är mörkbrun. har inte tagit någon bild men ska väl göra det imorn eller något så lägger jag upp det här på bloggen då. orkar inte nu, har inte gjort ngt med mitt risiga hår just nu, haha! imorn ska ja va med macke iaf :) hade önskat att han skulle kommit hit idag men han skulle repa så jag får överleva endå. men nu ska jag platta håret, om min plattång startar (den måste annars dör jag) den va helt cepe imorse :( BUHU. men pusssss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0