sööndag igen

gud, tänkte just gå ut så kolla jag ut genom fönstret och det häll regnar igen så jag tror att jag skippar att gå ut nu. men jag skulle verkligen behöva det för jag har inte varit ute på hela helgen!

macke åkte hem för ett tag sen, han har varit här sen i fredags :) hur mysigt som helst. älskar dig hjärtat! igår kolla vi på alla greveholm avsnitt, och sen var det stockholm boogie på tv med som vi såg innnan vi somna :) jag har iaf hunnit med två vettiga saker den här helgen, jag städa mitt rum igår som såg förjävligt ut. sen har jag gjort två uppgifter jag hade i turism och resor så dom är klara nu, äntligen. har en svenska grej kvar, men ja fattar ingenting. vi ska typ analysera någon sjuk text :o vänta ska ni får höra lite av en vers...
"Under fånmånen satt jag där satt jag igen,
Som en torsk i en sump och så glad,
Lång ner i söder där fann du en vän,
Ni gick väl och tog er ett bad,
Hur bara kan du? du ska bada med mig,
Du är tamej fan inte klok,
Du kan vara taggig och kantig, men du är världens bästa tjej,
Jag har taggar i hjärtat min ros"
asså den är helt konstig :o sen är det frågor som man ska svara på typ..sammanfatta den konkreta handlingen? Hitta två liknelser i texten, dela upp dom i sakled och bildled. JAG FATTAR INTE.
äsch, skiter i det, konstigt text iaf

har börjat att bli förkyld med påtal om något annat, är nog emilia eller jessica som smittat mej med lite svin influensa, haha! näh, nu ska ja fan nörda sims! :)
PUSS


älskling i 8:an :)
looooooooooooooooooooove yoooooou


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0