kvälls update

har tänkt att jag ska blogga hela dagen ända sen jag kom hem från åtvid för att visa hur håret blev men ja har inte haft ork att fixa ordning allt hår, sätta på mig det, hitta kamera plus sladd (som ja fortfarande inte hittat) så har inte blivit något inlägg om de. men nu ikväll efter att mamma pappa och ja kollat klart på luft slottet som sprängdes som försövrigt va skit bra, så tog ja mig i kragen och fixa lite ordning på rummet. hittade inte min kamera, vet inte vart den är!?!?!? så fick bli en snigg mobilkamera bild på mitt nya hår. jätte nöjd som alltid. passa även på att lägga in lite köttiga bilder på kaulitzarna medpå mobilen. kan man få nog av den tvilling skönhetensom finns på de två? don't think soooo. så nu kan ja dregla ner min mobil också. la även in memories bilder från fjärdefuckingmars. så man kan fälla en saknads tår vart man än befinner sig genom att kolla på mobilen, möms! ta mig till milano.

imorgon ska ja mamma och pappa ner te åtvid och gå på påskmarknad, sen får vi väl se vad som händer. påsk afton äre. vet ej om vi får besök. moster va ju som sagt här idag. och påtal om henne fick ja påsk ägg av na idag och där i låg en trisslott. var lite kul för mamma och ja sa att vi skulle köpt en igår så vi kunde vunnit lite pengar så kunde jessi och ja dragit till milano och se tokio där och mamma kunde hänkat....men vi glömde de. så fick ja en av lena idag....oh vad vann jag? jo 5000 kronor. så nu ska jessica och ja till milano. åker den 11:e. näj ja skoja. tog emot att säga men ja skoja. ja vann 25:-, har jag tur tar jag mig till linköping på den slanten. fyvale! nu ska ja sluta sura över att jag är fattig och tänka att de kanske blir en tysklands turné i sommar som ja ska på då.

men nu ska ni få se mitt resultat av dagens slit, skulle fått se naglarna med men hittar inte den bilden nu :o försvann. så får bli en annan dag :)



Godnatt sunshines!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0