Fett med studiedag imorgon!

Sitter i sängen och käkar pistagenötter eller hur fan det stavas, sååå jävla götttt. Har precis fixat iordning min mat och mamma håller på att fixa iordning övriga familjens mat. Jag har ju lite speciell kost som kanske de flesta vet. Har haft det en vecka tillbaka och har lyckats att mista ett kilo på denna vecka, så ja tänker kämpa vidare. De är riktigt roligt just nu :)

Imorgon har vi studiedag, sjuuuuukt sköööönt. sova sova sova. sen ska ja va med min barndoms vän ida som jag inte har träffat sen i somaras, eller okej vi har kanske stött på varandra, men vi har inte umgåts sen då. Så de blir feeejnt ni. Har känt varandra i evigheter och hon va den där första bästavännen vet ni. Vi skiljdes åt när vi började gymnasiet 08 för hon började i linkan på birgitta och ja stannade i kvar i gamla åtvid, haha. Men men.

Ska försöka hinna plugga lite, engelska b började och vi ska lämna in en grej innan veckans slut så vore skönt att bli av med deeeeeet va. sen äre massa skit i jävla cp turism och resor som aldrig tar slut. GE MIG ORK. Tänker iaf dra till baaaabe imorgon kväll och övernatta där, möjspöjs ;) han är för fin!

Helgen var fia bjuden på fest i hjulsbro och hon ville ha med mig, skit tråkigt att ja inte kan. Fick i julklapp av Marcus familj att gå på bio och ut och käka, jätte mysigt. Så de ska vi göra på lördag, snabba cash blire. Dock tråkigt att inte kunna följa med fia, men de får bli en annan gååång :)

nu ska ja äta, tjarrå


080815

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0