Mysig dag!

Guuuh en sån härlig dag jag haft idag! Är inte att åka båt och lägga sig ute på en ö eller bara själva åkandet bland det härligaste som finns? Eller bara att vistas på en sjö eller hav....helst hav, men sjö är ju nästan lika bra :)

Marcus och ja åkte iaf iväg till fiskestugan igår på storön ute på yxningen och sov där inatt. En händelserik natt, har nog inte varit så rädd någonsin. För att inte skriva fööör mycke var det iaf kortfattat ngt slags djur som levde fan ute på altanen klockan kvart i fem på morgonen, fyfan! När vi väl vågade oss ut ett par timmar senare låg de saker överallt, djuret hade till och med gnagat hål i Mackes kallingar som hängde på tork....inte okej! haha ;) Vi drog iaf ut till en annan ö längre ut med flotten vid elva tiden imorse, sen har vi legat där och solat och badat hela dagen. Marcus föräldrar + Laila och Johan kom också ut. Så vi lånade båten och åkte iväg och fiska en stund när vi blev rastlösa. Häääääärligt! Fick en liten abborre vi slängde i igen. Vid halv fem tiden drog vi oss tillbaka mot fastlandet. Då var det en aning blåsigare än innan och flotten är inte så jävla snabb och vattentät. Så när vi väl kom in var vi härligt blöta (y) men de va feeejnt. Love u baby!!!

Har i stort sätt suttit med körkorts teori sen ja kom hem, fyyyyfan! Men klar nu iaf :) Så nu väntar ja på att Marcus ska höra av sig. Skriver imorgon igen! Love





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0