2 dagaaar

Jag har blitivt förkyld, inte lite förkyld uten typ så jävla förkyld att frågan är om ngn änns kan bli förkyldare än vad jag är just nu. Fyfan, verkligen rätt tidpunkt. Jobbig skol-dag, men jag överlevde. Lever för torsdag just nu, önskar allt kunde gå så mycket snabbare. Sen har några av Jessicas familje medlemmar fått magsjuka. Därför hon sov hos mig inatt. Sen denna natt som kommer skulle hon sova hos Josh, och så hade han med klagat över illa mående. Jag blir ju så jävla nervös. Ingenting får man förstöööra nu. Jag vill komma till Stockholm på torsdag. Men jag sa till Jessica att hon skulle komma ut till mig om ngt förvärrades, för ingen ska bli sjuk, inte i magsjuka iaf. Sen att jag är galet förkyld kan jag nog klara av en konsert med iaf. Men kul att stå inne i Globen med rättsketa och spy åt alla håll. NEJTACCCK

Ikväll ska jag kurera min förkylning, köpte två filmer förut jag ska se. Evan den allsmäktige och The heartbreak kid. Sen ska ja lägga fram lite grejer som ska med onsdag natt när vi åker, oså sova. Blev sent inatt. Måste hinna ringa älskling med, saknar honom redan nu och jag kommer inte ha tid förrän fredag. Fyvale! :( Men ska sätta på ngn av filmerna tror jag bestämt. Simma lugnt!

P.s
Tror att någon uppfatta mig fel på förlovnings-inlägget. Tog bort det för att undvika mera missuppfattningar. (Menade bara att jag förstår inte varför man inte kan vänta att förlova sig ist för att göra det efter en kortare period tsm eller i ung ålder, så man vet mera exakt vart man har varandra. Eftersom att tonårskärlek inte går att lita på i alla lägen just för att man inte är tillräckligt mogen än. Menade inget illa. Men det är väl upp till var och en ofc.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0