död om de varit jag

sitter på youtube och drömmer mig tillbaka sisådär 4 veckor. kan dom komma tillbaka och ge mig de dära miljontals galna känslor som fanns i mig under klockan 20.30-22.15 den 4 mars.

råkade hitta denna video och har nu konstaterat att jag skulle avlida om jag vann M&G. detta är någon lyckligt lottad som vunnit en av M&G tävlingarna den 4/3. jag skulle dö så jävla hårt men så sjukt lycklig. ne men ärligt. ja skulle skaka ihjäl mig, svetten om händerna skulle rinna, spyor av nervositet skulle regna över rummet, försök att hålla tårarna tillbaka skulle ge mig hjärnskador. jag skulle explodera innombords. mitt hjärta skulle gå sönder i fjortonbriljarders bitar, av ren lycka för att de där jävla människorna av kött och blod precis som jag stod framför mig. för det är precis vad dom är, men något gör att dom får mig till att bli helt crazy, hjärndöd, psykisktstörd, mongo, cp, sjuk i huvudet. kalla de vafan du vill. men jag gillar att vara galen pga dom. att vilja slänga datorn i väggen för att tom är så jävla charmig. jag finner inte det negativt. men jag kan inte förklara för er som inte förstår. men jag är inte sjuk i huvudet vad jag vet? jag bara älskar detta jävla band en smula och dom gör mig så himla glad så jag vet inte va' KOM TILLBAKA TILL MITT LAND MÄNNISKOR

Kommentarer
Postat av: Jessica

FYFAN I HELVETES JÄVLA HOR-CP-M0ONGO-HELVETE!!!!!

asså hade det varit JAG, då kan ja ju säga att jag hade INTE BARA STÅTT DÄR!!! :O JAG HADE FAN I MIG KASTAT ARMARNA RUNT BILL, DRAGIT IN HANS UNDERBARA DOFT OCH SKAKAT SÖNDER. EFTERÅT HADE JAG BLIVIT TVUNGEN ATT FÖRAS UT PÅ BÅR OCH NÅN HADE FÅTT GE MIG HJÄRT&LUNGRÄDDNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-03-30 @ 18:52:40
URL: http://jessicapaulson.blogg.se/
Postat av: Anonym

ELLER HUR!! LIKSOM JAG KOLLADE PÅ TOM OCH SÅG HANS FYLLIGA LÄPPAR OCH KÄNDE BARA ATT OM JAG HADE STÅTT 10 CM FRÅN HONOM HADE JAG TAGIT TAG I HANS HUVUD OCH TRYCKT IN TUNGAN I MUN PÅ HONOM!!!!!!!!!!!!!!

2010-03-30 @ 19:28:36
URL: http://josefinpalmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0