Lördaggg

Tjenixen!

Jag skulle ha bloggat igår, men sen vart det så stressigt och jag hade ingen lust så jag hoppade över det. Slutade tidigt efter att ha haft 30 minuter natur och sen dansat våran dans som alla 1:or och 2:or på våran skola fått lära sig. Har haft som ett litet projekt i skolan. Videon kommer läggas upp på youtube och ja länkar självklart till den när den kommit upp! Kom iaf hem tidigt igår så jag la mig och sola 1½ timme, så jäääävla skönt. Sen vid tjugo i sju drog jag ner till åtvid och där festades det rejält resten av kvällen, topppen kul :)

Imorse ringde alarmet 06.15 och det var bara att gå upp, skulle ju jobba frukost på Villan. Trodde jag skulle dö, kände mig aningen sleten just när jag klev upp x) haha! Men det gick över när jag fick slänga i mig en kopp kaffe. Gick jätte bra att vara själv på frukosten hur som. Tyckte de var skit kul!!! Slutade vid 10 och då åkte jag hem till älskling och slet upp honom ur sängen och så åt vi frukost.

Nu har jag varit hemma ett tag. Har solat 1½ timme idag med så nu har jag börjat få grund brännan på kroppen, iaf på framsidan. Solar alltid den mest! Vet inte varför, tycker det är skönast typ? Så fram sidan är alltid mycke brunare än baksidan x) Men nästa gång de blir sol ska ja ta ryggen ;) Imorgon är det samma sak som gäller för mig som det var idag, frukost på Villan. ROLIGT! Sen får vi se vad som händer. Nu ska jag jaga ut getingen som tagit sig in genom mitt fönster, sen ska ja gå ut med Olle! Simma lugnt.

Tog två bilder igår bara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0