Shopping!

Kom innanför dörren precis! Kom iväg till stan först vid halv två. Hade ju kollat fel i tabellen eftersom de är röd dag idag, vilket jag inte tänkte på. Men han iaf gå på stan i två timmar och jag hittade allt jag nämnde imorse när jag skrev. Och inget överflöd blev det. Annars har jag en förmåga att handla sånt jag inte behöver ist för det jag behöver, men slut på det nu. Bara en bodylotion jag glömde köpa som också behövs, men de kan ja fixa i Åtvid.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Är lite fest sugen, men denna helg ska vara vit har jag bestämt. Har festat varje helg sen i juli denna period förutom en helg då Sarah var här. Haha, känns helt sjukt när man tänker efter. Så denna får vara lugn. Sen kanske vi kör nästa vecka igen om ekonomin tillåter :] Får se vad jag ska hitta på, min garderob är överfull, vill ha en garderob man kan gå in i. Men finns inte plats att fixa de i mitt lilla rum. Hur som helst, mamma och pappa ser mitt problem så ska nog få några skåp i hallen utanför mitt rum, så kanske att fixa med det är en bra sysselsättning :D Vi får se! Hörs sen ♥


Köp aldrig bikini under vinterhalvåret, fanns ingenstans! Tillslut hitta jag på Stadium 99:-



färgen vart inte rättvis på första bilden, sådär ser ni. Gina 149:-




Älskar skorna! Från skopunkten för 399:-



Älskar den där foundationen! Idag köpte jag snäppet mörkare, hoppas de blir pörfekt. Den kostar 169:-, men smink som är bra kostar nästan alltid mera. Dock kostar de där solpudret bara 69:-, men det är bra ändå =)

Köpte även ett par svarta vanliga tights! And that was it. Nu ska jag bara fixa en klipp tid och en tid hos kvinnohälsan så ja kan få mera p-piller innan Thailand. Sen är nästan allt fixat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0