Blogg topp!

Jag har tänkt att jag ska göra detta lääänge nu, men sen bara rinner de ut i sanden hela tiden. Min tanke är iaf att ranka de större bloggare från en lista 1-10! Nu menar ja inte såna kompis bloggar jag följer utan de som är stora. Detta är bara som jag tycker, sen respekterar jag att andra tycker annorlunda =) Okey,hey ho let's go!

1. Kenza. - Hennes blogg följer jag slaviskt. Det är bland det första jag gör när jag går in på internet. Hon är sjukt snygg, har cool klädstil, älskar tokio hotel, är jävligt framgångsrik och verkar ha en jätte fin personlighet. Kan nästan inte hitta några nackdelar. Mera än när hon skryter...
Detta skulle jag kunna döda för! Den lyckliga människan som fått träffa dom x antal gånger.


2. Paulina Danielsson (Paow) - Asså jag vet fan inte vad det är men jag gillar henne skit mycket. Har börjat följa hennes blogg på senare tid, inte alls lika länge som man läst Kenzas. Men jag gillar hennes sätt att stå för sina åsikter och uttala sig om dom. Det är jävligt starkt. Dock är hon dålig på att uppdatera iaf på senaste tiden, men jag gillar henne skarpt! Cool tjej med sjukt snygg kille! ;)



3. Isabelle Strömberg - Det är så kul att hon har blivit så stor. För grejen är att jag hittade hennes blogg för kanske ett år sedan av en ren slump. Kollade på fjortisar på youtube som ba; hej hej bloggen, ah ni vet. Då hittade jag henne och jag fastnade direkt. Hon tar mycket bilder och använder mycket photoshop. Tror de var de som fick mig att fortsätta läsa mycket. Hon ser ut som en barbie, jäkligt söt. Men ändå naturlig på något sätt, inte alls som Kissie. Följer den varje dag!



4. Jockiboi - Svårt att välja vem av Hugo och Jocke jag ska sätta först. Men för tillfället är det nog Jocke som får mig att läsa hans blogg mest. Han är så sjukt SKÖN. Ta mig på orden, SJUKT SKÖN. Gör en film när han ollar allt, visar hur han runkar och ollar Nemos tröja. Okej, nästan lite pinsamt att erkänna, men de är min nivå på humor för fyfan vad jag kan garva, hahaha! Orka med alla stek bögar. Jocke är dö skön!




5. Hugo Rosas - Jäääävligt snygg kille, är kanske största anledningen till att man följer bloggen, haha! Har inte läst den jätte länge heller, utan det blev nog mera i samband med att jag började gilla Paows.



6. Dessies - Asså så svårt med Dessie. Förr läste jag mycket, nu tycker jag hon har blivit tråkig. Jag går in på den varje dag, men orkar aldrig läsa det hon skriver. Hon är så stolt över att hon lyckats. Det är ju jätte kul för henne att hon har så mycke pengar och kan köpa så mycket dyrt. Men så tröttsamt att höra. Sen är hon så beroende av andras åsikter.



7. Tyra - Hade velat sätta Tyra mycket längre upp som person. För jag tycker hon verkar vara en skiiiiit goooo person. Men tyvärr har bloggen aldrig fått mig att fastna speciellt mycket. Jag vet inte varför. Men jag har bara aldrig blivit sån där slaviskt följare som jag kanske hoppats, haha



8. Angelica Blick - En tjej som jag också tycker verkar vara genom go, så himla gullig och cool. Egen klädstil och såååå modig som skiter i andra och klär sig som hon vill. Linköpings bo med vilket gör de lite varmt om hjärtat. Kan tycka hennes blogg är lite en formig därför går det i perioder hur aktivit jag läser!



9. Nemo - Gillar Nemos blogg också och honom som person. Men han hamnar inte riktigt lika långt upp för han har inte alls fastnat för mig på samma sätt som Jocke. Sen Skriver Nemo lite för mycket känslor för att jag ska lyckas fångas eller vad man ska säga. Jag blir lätt uttråkad, haha!



10. Vem fan ska jag sätta här? Javisst blir de Kissie. Hon är en sån där sista hands val för mig. När jag gjort allt som går att göra på datorn om och om igen går jag in på hennes blogg och blir privicerad. Hatar henne! Men ändå går jag in. Dock är de väldigt sällan de händer nu för tiden, bara då och då. Har liksom bestämt mig att jag vill inte bidra till en sån skit stövels framgång....!




Haha, där har ni! Nu ska jag sova. GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0