Söndag 12 september

Är heeelt slut. Vart en rätt sen kväll igår. Men hade så himla kul! Julia och jag tod bussen till Åtvid vid halv två inatt. Var framme i åtvid närmare halv tre. Men kom inte ifrån bussen förrän tre tiden. Lyckades tappa mobilen bakom sätet längst bak och de va inte så jävla lätt att få tag i den. Men efter tjugo min eller ngt när både jag julia och chaffisen kämpat lyckades vi! haha. Somnade som en stock hos Marcus vid klockan fyra inatt.

Drog hem från honom vid halv två. Efter att vi legat och kollat på lie OC säsong två som jag fick låna av jonna igår. Hur som, skulle dragit på fotboll men de va inställt, inte tillräckligt med folk....hm! Så jäva roligt att folk är snälla mot sina lagkamrater och planerar. Usch är så irriterad. Och hur tänker man när man aldrig tränar men är med och spelar match? Ursäkta men fotboll är fan inte bara att spela match. Synd att de är så lite folk. Annars kunde man ju iaf nekat de som ej tränar till att inte få spela. Men men.

Va nyss i åtvid och köpte natur godis och hyrde film. Så de blir de ikväll för mig. Remember me! Men först ska ja fixa maten. Hörs ♥







jonna juliax2 och jag på bilderna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0