Torsdag 8 september

Tjaaaaaaaaa!

Nu har jag äntligen landat i sängen och är klar med alla dagens måsten, skönt! Så nu kan jag ta kväll med ett gott samvete. Kom hem vid halv fem tiden. Kunde inte låta bli att börja se avsnitt 1 på säsong 5 av One tree hill. Asså jag dog lite, hur fan såg Nathan ut????????? Asså nej!!!!! Men, sjukt spänd på vad som ska hända nu. Blir ett par avsnitt ikväll. Såg typ halva första avsnittet, sen dog min dator så då bestämde jag mig för att ge mig ut och springa innan jag vart för fast i det, haha! Så jag sprang den där lite längre biten med mycket backar, gick skit bra! Min kondis förbättras jävligt fort asså. Ska utöka lite varje gång så jag hela tiden blir lite bättre, sen är mitt mål att orka springa en runda på 7-8 kilometer. Sprang den när jag lira fotboll och var som mest vältränad, dit ska jag komma igen :)

Ikväll ska vi äta tacos och de ska bli så sjuuuuuukt gott!!! Så nu ska jag strax springa ner och skära lite grönsaker sen hoppas jag vi kan äta snart. Hörs!


Kommentarer
Postat av: EMELIE

Haha oj förlåt för sent svar, hade helt missat din kommentar :O Ja jag har också varit sugen på Kenzas jacka men den är ju så himla dyr!! Men den du köpte tycker jag var minst lika fin :D



Åh är du där när Nathan har långt hår, skägg och sitter i rullstol?! :O hatar det!!! :( <3

2011-09-08 @ 20:33:13
URL: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0