Do not smoke



Haha åhh älskar söndagar...mår alltid som bäst då (förutom när jag är bakis för då vill jag radera dom från excistens) men jag är aldrig bakis längre för jag festar knappt nått nu för tiden...känner mig lite små tråkig, men de är aldrig någon som bjuder med mig på nått (haha omg vad bittert det kändes..) och sen jobbar jag väldigt ofta helg. Men jag ser fram emot valborg, då får jag väl ta igen senaste tidens dåliga festande. En sak till jag är så nöjd med mig själv över som jag tror jag glömt säga....förr brukade jag ALLTID feströka, rökte som en jävla idiot såfort jag fick i mig lite alkohol och sen på dagen efter mådde jag alltid jätte dåligt såfort jag tänkte på det och när jag kände lukten av skiten ville jag SPY. Men sen nyår har jag inte rökt en enda cigg. Inte ens när jag varit väldigt packad har jag varit sugen...snarare tvärtom. Så jävla skönt! De luktar APA (seriöst...vissa rökare luktar fan värre än bajs...sorry) och sen är de faktiskt jätte farligt! Så jävla onödiga pengar också. Tycker de är så jävla synd att så många småglin röker och tycker det är coolt. Det är så sjukt mycke coolare att kunna stå emot och INTE börja röka än att falla för grupptrycket. I mina ögon är man vek om man inte kan låta bli. Och ni rökare som läser min blogg.....SLUTA!! Tror inte ni kommer vara så glada när ni ligger där med cancer. Och visst jag vet att man kan få det ändå, men det finns bevisat att rökning ökar chanserna VÄLDIGT mycket. Så varför utmana ödet när man kan låta bli? I don't get it. Ni blir fräschare, luktar godare, lite rikare och kanske även friskare...SO DON'T SMOKE...just sayn'

Nog predikat om det, men nu vet ni vad jag tycker. Min kväll ser ut som på bilden ovan. Mörkchoklad, milkshake på vaniljyoggi, banan och frusna hallon och sen en massa passionsfrukt vid sidan av (min favvo-frukt) Så nu väntar jag på att filmerna ska bli klara, sen ska jag bädda ner mig. Puss!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Håller med, DONT SMOKE!:P Jag feströkte med, så jävla onödigt men har slutat helt nu och aldrig ens sugen och håller med om att det stinker...bläää.

2012-04-15 @ 20:45:43
URL: http://mikaelaveronica.blogg.se/
Postat av: EMELIE

Håller helt med dig, så jäkla onödigt!! I min klass är det massor som röker så när de kommer in efter rasten stinker det SKIT i hela rummet haha. Det värsta är typ när man står i en kö och någon drar fram en cigg och börjar röka och tänker inte på att alla runt omkring kanske inte vill ha den där äckliga röken på sig. Usch!!

2012-04-16 @ 14:51:05
URL: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0