Old times..

Hhaahhaha så jävla kul och kolla på gamla inlägg jag skrev för typ 2 år sen. Tokio hotel dampig så in i helvete. Det är såna här inlägg med stora bokstäver jag gärna vill skriva om kvällarna nu för tiden och få ur mig alla dampryck när de gäller Justin Bieber...men jag försöker hålla de på en lite mera samlad nivå eftersom jag ändå fyller 20 år om 4 månader...men ibland är det sjukligt svårt. Som igår när jag la upp den där sexiga boyfriend teasern...de va nästan så jag ville ställa mig ute och vråla halsen av mig, asså ni som aldrig verkligen gillat ett band eller artist tycker nog de bara låter psykat...men jag vet att det finns folk där ute som vet vad jag menar...(jessica?) hahaha!

Jag har ju blivit värsta twittraren också, har haft en hemlig twitter sedan förra året (kan skriva av mig lite där då), kan inte påstå att jag varit så aktiv...har börjat bli det iår. Men jag twittrar ju bara för att kunna stalka Justin och det är det ända jag twittrar om och i princip ända personen jag twittrar till med, ihopp om att han en dag ska lägga märke till mig...(HAHAH asså jag hör mig själv, men jag orkar inte....) iallafall så höll jag ju på att skämmas ihjäl när både Oliver och Viktoria hade hittat min twitter........asså inte okej! Så om ni råkar hitta mig, bli inte rädda...jag lovar att jag är normal också! Hahahhaah älskar min fjortis sida, vad vore livet utan den? Vet att ni också gillar den




Hade du tackat nej eller?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ exakt de hade du inte!

Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-04-01 @ 21:19:48
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0