22 augusti 2012

Tjabba vänner, ovänner, bekanta och allt vad ni nu kan tänkas vara :*

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har kört frukost-lunch pass idag. Göttans! Fick lönespecen och fick se att jag fått löneökning nu när man fyllt 20 år så denna månads lön blev rätt fin så att säga. Har sparat ihop mina tusingar till en vinterresa nu så de blir nog att boka något i januari/februari nu i höst. Frågan är bara vart man ska åka! Marcus och jag låg och kollade på resor igår...hamnar alltid i Thailand till slut..hha! Vi får väl se vad det slutar med :) Men till solen ska jag minsann i vinter!!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Mysväder ute med spöregn! Härligt hörreni. Nu är hösten snart här. Längtar lite :) Imorgon jobbar jag kväll så börjar inte förrän 15.00, skööönt! Haha btw har vi 400 förbeställda mat på jobbet på måndag när ÅFF-IFK har derby i åtvid. Får ont i magen av att tänka på det. Kommer vara KAOS. Men jävligt kul! Vi har satt upp stora tält på baksidan nu som vi ska duka i för vi har inte plats med alla annars. Ska bli intressant och se hur de går, men vi brukar fixa de mesta så även detta ska nog lösa sig även att det känns lite galet just nu!

Hoppas eran dag varit bra ♥ Här kommer mina kamerabilder från helgen med mina grymma kompisar. Alltså verkligen grymma, kärlek till er. Dom vet man vart man har minsann!
Festkvällen i Karlstad :)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0