26 december 2012

Ligger i soffan och tar det lugnt! Bästa såhär i juletider måste vara alla filmer som visas på alla kanaler. Finns en massa att titta på!! Asbra. Just nu ser jag på John Tucker must die som går på 3:an. Kan inte ta Sophia Bush för någon annan än Brooke i OTH så det stämmer inte nu när hon spelar någon annan, haha! Älskar Sophia, hade jag varit lebb hade jag lätt satsat på henne. Så otroligt vacker och sexig...;)

Vickan åkte precis hem. Vi har ätit, fikat och tittat på Johan Falk kodnamn Lisa. Har ni fortfarande inte sätt den? GÖR DET. Den är så jävla bra!! Skulle kunna se den en miljon gånger i rad och Joel är så snygg att jag dör. Annars då!? Var ju eventuellt planerat utgång ikväll, men blev inte så. Satsar på nyår istället...TAGGAD!

Mellandagarna nu händer lite av varje. Mellandagsrea imorgon, jobba 9-13 på fredag och på lördag tänkte jag försöka dra ihop ett gäng och åka skidor i Kisa eventuellt. En hel dag! Sugen? Hojta! Ju roligasre desto flera vi är. Får väl hoppas vädret vänder för skidåkning i mildväder är inte min favorit, blir så tungt och stummt när man åker i backen. Och jag är ju lite extra försiktig med mitt knä! Håller tummarna att det vänder :) Så är det!

Hoppas ni haft en bra julhelg. Nu ska jag titta vidare och slappa här, känner mig rätt trött faktiskt ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0