28 december 2012

 
Tja tja bloggen!

Hur står det till? Här är det bra. Har just börjat komma tillbaka efter min förkylning. Känns skönt! Lite snorig än, men det kan man leva med. Hur har ni haft de senaste dagarna? Igår var jag på Mellandagsrea med Sofia & Jocke. Hittade mest sommarkläder, så det passar ju inför Thailand om man säger så. Letade även nyårsklädsel. Skulle vilja handla en glitterkjol att ha...men fick inte med mig någon igår så funderar på att åka in imorgon. Vi får se!

Igårkväll åkte jag till Marcus och vi slappade, jag färgade hans hår och sedan kollade vi på Snabba cash 2. Inte lika bra som 1:an....dock var ju halva filmen på arabiska eller något och det fanns ingen text till filmfan så vi fattade väl typ hälften av vad som hände. Kanske att den är bättre om man får se den med text en gång...

Idag har jag jobbat 09-15. När jag slutade blev de en spontantripp upp till mamma för att äta med henne och två grannar. Något som jag kanske skulle hoppat. Mamma blev ju självklart kräksjuk under tiden vi var där. Så vi flydde ganska snabbt och när jag kom hem sanerade jag mig själv. Kläderna i tvättmaskin, duschade och smörjde in mig med desinfektionsmedel, plus min mobil, shotade whisky och svalde en näve hela vitpepparkorn. SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA BLI SMITTAD. Kräksjukan är vidrigt...fyfan!!

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv med pappa. Ska slappa här hela kvällen. Är ledig hela helgen och har inga planer alls. Blir väl ladda upp inför nyår. Vad som nu ska ske då, men det ger sig..:)

Puss och ha de fiiiiiiiiiiiiiiiiint

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0