Canon EOS 1000D




Egentligen hade jag tänkt att vänta att blogga om detta eftersom det inte är 100% än utan kanske 95%...haha! Men denna Canon EOS 1000D kommer troligen vara min i slutet av den här veckan. Christoffer...en vän...ska nämligen sälja sin för 2500:- (jag får den för 2000:-) och jag kände att jag bara måste slå till då! Men eftersom jag inte vet exakt hur mycket jag får ut i lön denna månad vill jag vänta och se tills jag får min lönespec. Känns lite surt och stå där och ha köpt den och sen visar det sig att jag fick mindre i lön än vad jag trodde! Så att så fort jag vet vad jag får i lön ska jag slå till. Jag hoppas verkligen inte någon annan är intresserad och köper den!!

Har velat ha en systemkamera hundra år men det är inte direkt något som jag prioriterar. Har läst en massa om den på internet också och det ska tydligen vara en perfekt "nybörjar systemkamera" och det är helt perfekt för mig! En alldeles för avancerad med en massa funktioner som jag inte förstår mig på känns inte så intressnt. Sen är jag inte ute efter att bli fotograf heller...vill helst bara kunna ta bra vardags bilder, lite porträtt ibland, outfits osådär. Tror ni förstår hur jag menar....iiih så himla fint!

Så håll era tummar att ingen köper den innan onsdag eller torsdag! :)

Kommentarer
Postat av: Clara

Fan vad härligt! Jag vill också ha en bra kamera, men det känns som en djungel. Vissa säger att Canon är bäst, andra Nikon...

2012-02-20 @ 16:59:30
URL: http://cesio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0