Chill

Sitter i soffan och glor på fotboll med pappa! Milan-Inter :) Läste Zlatan boken när jag var i Thailand och har alltid tyckt att han verkat vara en dryg jobbig turk (no offense) Men ändrade faktiskt min uppfattning till att tycka han är rätt cool ändå när jag läste den, haha :]

Ajja, idag har mormor och morfar varit här. Har fikat och sådär. Vi gock en promenad och mormor blev väldigt yr i bollen som hon kan bli ibland så jag hoppas hon mår bättre nu!! Blir så nervös att något ska hända, dom är trots allt väldigt gamla. Hur som så åkte dom hem vid sex tiden, så jag har ätit lite nu och ska strax gå upp och lägga mig och glo på tv i min säng. Jag har även skrivit till Hanna för och se hur de ser ut framöver. Som det är nu så måste jag försöka hitta något mera jobb. Klättrar snart på väggarna här hemma! Jobbar på lördag och lördagen efter det. Men all tid där imellan, bryter ihop av tanken att gå hemma och glo i två veckor. Så vi får se! Tar en dag i taget :)
Hoppas ni haft en bra dag! Jag har precis sorterat alla mina bilder på datorn som jag alltid bara slänger in och fan så mycke bilder jag har! Men skönt att dom är iordning nu :)

Vi hörs imorn ♥




random från i våras :)

Kommentarer
Postat av: EMELIE

Tack för hjälpen, det lutar åt den faktiskt :D <3

2012-01-15 @ 22:58:22
URL: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0