2 juli 2012

Haha asså denna dagen har jag verkligen inte fått ut något vettigt av. Har varit så jävla hyper hela dagen!! Kommer nog kunna lugna ner mig på fredag när jag har min Believe tour biljett och slipper oroa mig så förbaskat. Men tror allt är fixat och planerat inför fredagen nu. Biljetterna släpps vid klockan 10 så på torsdag ska Jessica sova hos mig och så ska vi sitta vid varsin dator + i telefonen och köra så jävla hårt!! Hoppas så fruktansvärt mycket att jag får en biljett. Och att få en i Golden circle som är allra längst fram vid scen (dock de dyraste men värt!!) vore rena drömmen. Dock är jag glad om jag bara får "vanlig" parkett. Får be till Gud i veckan och ösa sönder på fredag morgon! TAGGAD!

Ikväll slet jag mig iallafall från datorn och åkte och fiska med Marcus och Johan! Vi tog flotten och drog ut på Yxningen. Mycket härligt! Johan fick två abborrar som vi slängde i igen, medan Macke och jag inte fick en endaste liten firre. Men var mysigt ändå! Jag lyckades även ställa in Japansk tangentbord på min mobiljävel. Rätt kul. Kunde verkligen inte ändra tillbaka. Fick googla när jag kom hem och då löste det sig tack och lov! Nu är jag hos Marcus och vi ska gå och lägga oss. Marcus jobbar tidigt imorn och jag börjar vid 11.30. Så vi hörs imorn efter jobbet, pussen! ♥
 
 
En härlig bild från Thailand! Inte alls sugen idag när Marcus föräldrar planerar sin Thailands resa i vinter. Dom ska troligen åka samma datum som vi brukar i december men till Kamala i Phuket istället. Suger så brutalt hårt att inte vi kan följa med. Eller...jag. Måste jobba julbord då. Jävla Thailand...för underbart och bäst för att få finnas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0