4 juli 2012

Hej min vänner! Åh visst har vi haft en helt underbar dag idag? Jag har legat vid klipporna i Kaggebo hela dagen med mamma och hennes bästakompis. Underbart! Blev även två dopp i havet, svin kallt men svalkande och skönt. Jag åkte hem vid fem tiden, handlade lite på vägen hem och nu har jag precis ätit lite makaroner och köttbullar. Mums!

Är så jävulskt nervös inför fredag. Att jag inte ska få någon biljett, dör fan då! Men jag ska ge allt. Vara snabb som blixten vid 09.00, sitta och uppdaterar 10 min innan så man kommer in så fort klockan slå 09.00, åhhh! Kommer vara så dampig att det inte finns på fredag om jag har biljetter. Och jag som ska på fest med, de blir ju fint isf med alkohol i kroppen, haha! Men ska vara positiv och inte utgå från det värsta. Onödig energi..

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig helt smutsig efter solandet idag. Sen blir det jordgubbar och mjölk i soffan innan jag ska krypa till sängs. Jobbar frukost-lunch imorgon så börjar strax efter 06.00. Sen ska Jessica med mig hem efter jobbet. Blir trevligt med lite sällskap så kanske man kan lugna sig lite med henne vid min sida. Vi har ju ändå gjort detta en gång tidigare med Tokio hotel...

Puss och sovsött hörs imorn ♥

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0