11 juni 2012

Hallå bloggen! Kom hem från jobbet för en liten stund sen, bytte om till myströja de första jag gjorde, känner ni igen er? Älskar och bara slita av mig jeansen och sätta på mig en stor tröja, underbart :) Just nu piss regnar det ute...vart har solen och de bra vädret tagit vägen? Komsi komsi!! Resten av dagen får jag se vad som händer, inte så mycket kvar ju. Ska käka med familjen, sen senare dra ner till Marcus och sova där. Blir nog till nio tiden för då börjar ju Sverige-Ukraina som jag INTE tänker missa. Sveriges första EM match, HEJAHEJA!

Blir frukost-lunch pass imorn så ska upp tidigt. Får se om jag skriver något mera. Har lite dåligt med insipration, vet inte om de kan bero på vädret?! Händer inte så mycket intressant heller för den delen. Puss på er ♥

Länk till spotify på Biebers All around the world som släpptes för en vecka sen, sjukt bra!! ÄNTLIGEN finns den på spotifyy: Justin Bieber – All Around The World <---(den är där, vet inte varför länkarna blir vita och vet inte hur man ändrar...)

just nu

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad mys!

2012-06-12 @ 08:21:37
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: ♡ malinpalins.se ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ

fin tröja :)

2012-06-12 @ 13:33:47
URL: http://malinpalins.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0