19 juni 2012

Hejsan på er! Äntligen lite snabbt internet...nu har mitt mobila lagt av helt. Vet ifan vad som är fel nu, men orkar inte mä't! Så skiter i det istället, haha! Kom hem för en liten stund sen och det första jag gjorde var att sätta igång BELIEEEEEEEVE på högsta volym. Justins nya album som släpptes över hela världen IDAG. Dock släpptes det ju i Sverige redan i fredags, men jag har inte fått fram det på Spotify i Kaggebo. Åhh vad bra det är!!! Hade sååå häga förväntningar och dom blev ju bekräftade gånger en miljon. Det var BÄTTRE än jag trodde. Helt fantastiskt! Nu hoppas jag plattan kommit på posten med!

Ska dra och jobba om 50 min. Sista passet innan midsommar och en veckas ledighet. Den ända hela veckan ledig denna sommar, sen lär det gå i ett. Så imorgon ska jag och familjen åka till Smultronstället och fira mormor som fyller i helgen. Jag ska även klippa mig och försöka hinna slinga håret så de är fint till fredag. Sen på torsdag kväll drar jag, Julia och Viktoria ner till Kaggebo igen. Sen stannar nog jag ända till onsdag nästa vecka. Hoppas på bra väder! Men nu måste jag skriva in lite tider i min kalender sen göra mig iordning och äta nått innan jag ska åka. Puss på er, hörs!


vid min favorit badplats i kaggebo. så himla fint på kvällen...ni ser ju själva?? dock inte lika bra ställe och bada på, men mysfaktorn är på max!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0