6 juni 2012

HEJ! Nationaldag och allt, härligt hörreni. Helt okej väder idag med, så jag klagar inte! Har till och med hunnit ligga i solen en stund, skönt! Senaste dagarna har varit rätt ösiga med party. Men nu är jag back on track. I måndags var det fullt ös på måndagsklubben med massa glada studenter, skit kul kväll och inga bråk och tjaffs...enbart roligt. Dansade och drack drinkar. Störde mig en smula på alla studenter som kör med mössan frammåt redan nu. Grejen är och vända den på riktiga dagen ju. "Man ser så ful ut med den bakåt" fick jag som svar när jag frågade varför dom hade vänt dom redan första dagen. Kom igen, hur gamla är ni? Fjortisvarning på den va!

Igår vaknade jag upp hygglit bakis. Men jag tog en iskall dusch hos Marcus, drack kaffe ute och lyckades vakna till liv på något sätt. Var bara hemma och packade om samt fräschade till mig inför nästa fest. Sen hade jag och alla mina underbara arbetskamrater en så sjukt rolig kväll igår. Drack, skratta, var hemma hos Thomas, åt underbar middag på Golfen sen avslutade sista timmarna på Villan. Jag, Hanna, Sanna, Thea och Mattias hängde in ända till klockan strax innan tre! Sjukt kul!! Tror jag slocknade vid halv fyra tiden :)

Imorse var jag oförskämt pigg efter alla glas vin och drinkar igår, men jag är bara tacksam! Bakfylla är det värsta som finns. Marcus och jag åt frukost och sen gick jag från Macke till Villan och hämta min bil som jag lämnade där. Var även på Ica och hämta ut ett paket och handla lite. Sen jag kom hem har jag bara solat med mamma och städat lite. Skönt! Och ikväll blir det LUGNT. Ska bli väldigt skönt :) Blir fullt ös med jobb nu till helgen. Så jag ska nog få känna att jag lever efter mitt slappande hemma förra veckan, men det är kul! Slänger nog in lite bilder från måndagsfestligheterna och kanske lite shopping sen om jag orkar. PUSS!

Oups...nu blev de sånt ap långt inlägg...haha




Såhär såg jag ut i måndags :) Nya klänning med skinnjacka, tanfärgdeväskan plus vita låga converse :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0