14 november 2012

Hejsan på er ♥
 
Gud vad jag har börjat längta efter julen. Längtar tills man sätter upp alla stjärnor & ljusstakar i fönstren & man kan börja baka lussebullar & pepparkakor. Även tills jag ska börja köpa de första julklapparna. Alltid lika svårt men jag gillar nästan mera att ge bort klappar än att få själv. Ska börja när nästa lön kommer. Det är fan inte långt kvar nu!!

Igår hade vi vingenomgång på jobbet. Skit bra! Har verkigen känt att något sånt skulle behövas. Igår gick vi igenom våra mousserande viner + vita. Nästa tisdag ska vi gå igenom de röda. Begreppet vin är så jäkla stort och det är så sjukt mycket att ta in så om vi hade gått igenom allt igår hade det blivit kaos i hjärnan. Jag minns själv från när vi hade vinkunskap i 2 timmar när jag gick i skolan, tillslut var allt bara en stor soppa. Men det känns iallafall bra och ha lite koll på det som finns i våran vinlista så man kan rekomendera till gästen & vet vad som passar till vad osv. Suuuuper!

Hade velat komma ut och springa eller gå idag med hinner tyvärr inte. Har slarvat med maten senaste tiden och även lite med träningen. Dock har jag inte lagt av men från 4 ggr i veckan har det väl bara blivit 2 vissa gånger. Men bättre än inget. Iallafall så blir det sista Twilight filmen idag med Oliver & Emilia. Ska bli väldigt spännande!! Efteråt tänkte vi gå och käka någonstans. Så är det :)

Förövrigt vill jag bara tipsa er alla om att se dom nya Johan Falk filmerna. Den sista som heter Kodnamn Lisa tittade jag på igår och den var så jävla bra!!!!! Helt sjukt. Typ bästa kriminalaren NÅGONSIN. Åhhh så bra den var. Se den förhelvete....JUST SAYIN!


Kommentarer
Postat av: Nemii

Lika snygg som alltid! <3

Svar: Hihi tack dsm gumman <3
Josefin

2012-11-14 @ 19:05:41
URL: http://nemiiii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0