1D biljett?

Är det någon som säljer eller vet någon som säljer 2 One direction biljetter till ett vettigt pris kan ni väl höra av er till mig. Skulle vara ap snällt. Sista utvägen är väl att köpa på någon andrahandssajt som biljett24 eller biljettshop. Men jag är så jävla nervig att bli lurad. Dock hittar jag ingen negativ kritik på internet mera än att det är dyrt? Har någon av er testat handla här? Skulle fan bryta ihop om jag köper en biljett för över tusen spänn och sen sitter man där på konsertdagen och har inte fått sin biljett eller det visar sig att den är falsk? Fyfan!! Som de blev för en hel hög med folk på Springsteen i somras. Rätt kul....kasta ett par tusen i sjön sådär. NÄH, ingen ska få lura mig.

Hojta om ni vet, ser eller hör något. Struntar i vad det är för platser :)

 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill också ha en...jag tror nog att de släpper flera biljetter eftersom det finns ju fler platser på arenan.. de ville väl först se hur många som ville ha

Svar: Ja, jag hoppas det! Tycker det är sjukt konstigt att dom har sittplatser på parketten och ingen vanlig ståplats så? Om man hade haft vanlig ståplats hade man ju kunnat ta in MYCKET mera folk...visst man kan väl ha några sittplatser på parketten men mest stå...då hade flera sluppit vara utan! Håller tummarna att dom släpper flera!! :)
Josefin

2012-11-05 @ 18:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0