27 november 2012

Hejsan!

Lite blogglust för stunden, bäst att ta vara på den! Hoppas ni haft en bra start på veckan. Jag har inte gjort så jätte mycket. Igår jobbade jag förmiddag mellan 06.30-12-00. Annars har jag mest varit med Marcus! Har varit ledig idag. Marcus har hjälp pappa isolera i Verkstan på förmiddagen och sen åkte vi ner till Åtvid och betalade våran Thailandsresa. 20 tusen fattigare men så värt! Nu är det mindre än 2 månader kvar...längtar så sjukt mycket!!

Resten av veckan får vi se vad som händer. Imorgon ska jag va med Viktoria. Torsdag ska jag jobba frulle-lunch och sen ska jag, fia, julia, viktoria & oliver till torsdagsklubben. Ska bli fett kul! Är taggad på att bara ösa med mina vänner. Och i helgen vet jag inte riktigt, kanske hjälpa till när mamma flyttar lite. Sedan ska jag jobba frulle på söndag och försöka hinna med julmarknaden och få upp stämningen!

Men nu är Oprah's intervju med Justin på TLC så ska titta vidare. Btw såg jag just klart sista avsnittet av Portkod 1321...har ni sätt det? Jag tycker det är sjukt bra!! Men tyvärr "redan" slut. Hoppas dom gör meraaaaa. Finns på svt play iallafall. Puss på er ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0