7 november 2012


Hejsan kompisar!

Idag har jag varit på första julbordet för iår med jobbet. Lite tidigt kanske, våran Grosist firma Mårdskog & Lindkvist bjuder alltid in alla sina kunder (restauranger) till ett julbord såhär innan jul. Så får man se vad dom har att erbjuda inför julen. Ganska mycket halvfabrikat dessvärre...det smakar sällan lika bra som hemgjort. Men en hel del gosaker kunde man allt finna ändå. Väldigt trevligt hade vi allafall och mycket skratt!

Förövrigt idag har jag jobbat förmiddag mellan 07.00-12.00. Sedan lämnade pappa och jag in min bil på verkstan och tog en lunch uppe på jobbet. Blev en snabbsväng hem innan jag åkte in till sjukhuset för återbesök med knät. Läkaren ville se om jag fått tillbaka rörligheten sen i Maj då jag opererade menisken och han ville även höra om jag var intresserad av att göra en 2:a korsbandsoperation eftersom dom såg att mitt föredetta korsband var borta under Menisk operationen. Men eftersom jag ej lider av några större besvär utan korsband (mera än att det suger att jag inte kan spela fotboll) så har jag bestämt mig att strunta i att göra en 2:a operation. Enhel del saker som väger in. Dels så är en 2:a korsbandsoperation mycket krångligare, jobbigare rehab, mera smärta och fula ärr. Jag kommer ej kunna jobba på X antal veckor. Finns heller ingen som kan garantera att det ens blir bra efter en 2:a operation. Därför har jag bestämt mig att inte gå igenom allt det där. Min vardag fungerar utan större problem och jag kan träna på gymmet utan problem så om jag fortsätter med det kommer knät bli starkare bara för jag får starka muskler runt omkring. Kändes bra, för min doktor tycker jag tänkte helt rätt. En 2:a korsbandsoperation ska helst bara göras om man verkligen lider av ostabilitet i vardagen och inte kan leva normalt....och så är icke fallet för mig! Fotbollen får jag väl leva utan....har jag ju gjort sen 2009 nu.

Är hos Marcus så vi ska lägga oss nu. Imorgon jobbar jag 11.30-16.00 sen är jag ledig fredag-lördag. Och fredag står det brak-ferre på schemat. Så jävla aptaggad! Björs-fest barre. Levererar alltid! ;)

HÖÖÖÖRS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0