8 november 2012

Jobbat kortpass idag. Spelat kort med Macke, Bubba & Haga. Hämtat min bil på verkstan. Handlat på systemet. Tränat en timme på gymmet....det var väl allt som jag fått gjort idag. Lite mys ikväll också med käk och tittande av sista Johan Falk filmen. Helt okej! Nu hade jag tänkt kolla om jag har någon mera bra film att plöja igenom innan jag ska sova!

Imorgon står det brakfest på schemat. Ska bli så jävla kul!!! Nu för tiden är man typ aldrig på hemmafest längre utan det är bara utgångar. Så hemmafest imorn ska bli underbart! Känns som oddsen är höga för en spårad kväll då jag, tojja & älskade malin ska återförenas. Just like the fjortis time. När man hävde häxbladning på Netto parkeringen och sedan gick 70 varv i åtvid och var fjortisfull. För det har vi gjort ett par gånger ihop och helvete så kul vi haft! Åhh ska bli underbart att träffa Malin igen!! ♥


Nähäpp. Vi hörs imorgon innan jag ska dra mig till Viktoria och påbörja festen. Hade tänkt försöka hinna slinga håret och ge mig ut på en PW/joggingtur innan. PUSS & godnatt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0