13 oktober 2012

Go' eftermiddag! Vad har ni för er? Jag sitter i min säng med Believe dunkandes på högsta, helg okej! Igår var jag i stan och hängde med ett skönt gäng. Förade lite hos Vilma & Anna och sedan drog typ alla utom Vilma & Axel ut. Vi satt på Pitcher's först och sedan gick vi till Platå. Jag velade lite om jag skulle stanna kvar i stan eller ta sista bussen hem och sova i Åtvid. Men det slutade med att jag tog bussen hem. Kände mig trött och inte alls i samma partymode som innan. Så jag åkte hem till Marcus och somnade som en stock. Märkte inte ens när Macke kom hem, haha!

Nu har jag varit hemma sedan 12 tiden. Myst framför X-factor reprisen och nu har jag precis plockat ordning på rummet. Ska bädda åt Jessica! Vi ska jobba på privatfest i Värna bygdergård ikväll. Lotta som ordnade våran praktik i Stockholm 2011 sk ha fest med en kompis. Ska bli sjukt kul! Först vanlig servering och sen värsta bartenders resten av kvällen. Jessica och jag lär ju briljera!

Nu tänkte jag sätta på en film och slappa en stund innan det är dags att göra sig iordning för kvällen. Ha en bra lördag!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0