23 oktober 2012

Vaknade upp med en träningsvärk från helvetet nyss. Magen och benen är slut, blir tufft ikväll på spinningen kan jag garantera. Var så jäkla trött imorse, hade tänkt gå upp skapligt. Det gick ju as bra! Drömde även att jag var på skidresa med Justin Bieber. Vi brottades i snön, satt i ankarliften tillsammans, tog bilder och delade på samma stuga. Ni kanske förstår att jag var rätt bitter när jag vaknade och insåg att allt var en dröm? Döda mig.

Jag ligger faktiskt i sängen. Har inte kommit längre! Tänkte dra ner och ta en koppkaffe och en knäcke eller något annat lätt att äta. Ska nämligen till Viktoria vid ett och käka lunch, gå en promenad och snacka skit. Ser jag fram emot, länge sen vi träffades nu. Förövrigt är jag shoppingsugen som ett as så på torsdag efter jobbet blir det nog stan och göra en rejäl runda. Vill ha svarta slitna jeans, vinröd stickad tröja, slitna jeans shorts till thailand, en svart skinnväst...ja typ allt som hängde på Gina sist jag var där och självklart inte hade ett öre att handla för. Lönen är efterlängtad!

Nehepp om man skulle klä på sig något och gå och fixa lite kaffe! Pussss
 
 
VILL ÅKA TILL FJÄLLEN. Bästa som finns. Får se när/om det blir av i vinter. Mamma åker 2:e januari och jag får följa med om jag vill (men en vän kanske?) eller om man skulle dra över nyår och tvinga med en lite äldra om nu inte jag kan boka. Eller om man skulle försöka få till med Oliver och hans stuga i Tandådalen. Där är det ju jävligt grymt om ni frågar mig. Så kan man vara både där och Hundfjället. Tål att tänkas på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0