2 september 2012

HEJ!

Helvete vad lasse levererade igår. Helvete vad bra denne karl är live. Helvete vilken magisk kväll. Helvete vad mycket folk det var och helvete vad lycklig jag var där i folkvimlet ett par meter ifrån Linköpings stolhet. Hoppas du kände dig välkommen hem. DU ÄR BÄST! Har bara ett stort lende på läpparna när jag tänker på det. Om jag hade någon favorot? Det går inte att välja. Han är så jävla bra. Men eftersom att Elden är min absoluta favorit låt med Lasse slog mitt hjärta ett par extra slag då. Men elegi, timglas, tätort på en slätt, sondermarken, kom ihåg mig, hugger i sten, dunkla rum, jag får liksom ingen ordning.....skulle kunna fortsätta förevigt. HAN ÄR KUNG!

Imorse var jag död när jag vakna. Ont i hela kroppen efter allt stående igår. Men mamma väckte mig halv elva för pappa, jag & hon skulle dra ut och plocka svamp. Så vi fick allt ihop väldigt mycket. Så ikväll ska jag göra kantarellsoppa, muuuums! Men nu ska jag strax byta om till träningskläder för halv 5 blir det 1 timmes spinning. Skönt ska det bli!

Ha en bra söndag kväll och hoppas er helg varit fin...PUSS

Min mobil har fått ett ryck och vill inte samarbeta, så de få bilder jag tog innan mobben dog får ni kanske ikväll eller en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0