4 september 2012

Fan vilken kille jag har! Och vilken härlig 20 års present, perfekt! Vi har haft det så jäkla bra ute på Gränsö. Bara slappat, ätit mat, druckit vin, glidit runt på relaxavdelningen och bara njutit av livet. Underbart! Havsutsikt från rummet och igår var det strålande sol hela dagen, rätt soft och sitta i ute jacutzin då! Sen åt vi suverän 3-rätters middag på kvällen, tack macke ♥ Nu är bara frågan vad jag ska ge honom som kan mäta sig med detta...men jag har faktiskt lite idéer :)

Vid 12.00 var det utcheck så då åkte vi hem, men vi han med att bubbla & bada efter frukosten med faktiskt, suuuuper skönt. Ialla så åkte vi raka spåret till mig eftersom Macke glömt datorn här. Så vi hämtade den och jag bytte om till träningskläder. Så åkte Marcus med mig tillbaka och jag stack till gymmet. Lite ångest eftersom jag åt värsta middagen igår, men körde på hårt på gymmet idag ;) Så nu känns det bra igen!
 
Ikväll har jag inte planer. Ta det lugnt bara, är faktiskt väldigt trött. Jag som borde vara utvilad, men jag vet inte om det är allt badande. Jaja, nu ska jag gå igenom dagens sortiment på resor och se om man kan hitta ett kap. Haha :) HÖRS!


Kommentarer
Postat av: Macke :)

haha skapligt sne jag så ut på den bilden :)

2012-09-04 @ 18:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0