what make u so beautiul

is that u don't know how beautiful you are...to me. Har seriöst gått och tänkt och sjunget den frasen hela jävla dagen. Sjukt vad hjärnan kan haka upp sig.

Iallafall så har min lediga dag mest spenderat i soffan framför teven. Även en vända på gymmet. Rätt skönt och bara slöa runt. Händer så himla mycket kul grejer nu framöver...typ de kommande 7 månaderna. Känns så himla bra! Får man lite mera kraft och orka kämpa sig fram även de dagar då livet är jobbigt. Innom den den kommande veckan ska Marcus och jag till 98% säkerhet boka thailand. Har nog bestämt oss för det nu efter en tids velande. Bara längtar dit så himla mycket. Jag har två resor som är jätte intressanta men jag är lite kluven på vilken vi ska ta. Dom har ju lite olika lägen och de som är bra på ena hotellet är sämre på andra och så tvärtom. Båda ligger iallafall i Phuket området. Där har vi ju ej varit tidigare, utan bara i Ao nang. Men nu är vi sugna att se något annat...Ao nang kan vi utan och innan. Vi får se, får klura lite de kommande dagarna. Hur som helst blir det i mitten/slutet av januari vi åker. Sen har jag ju Chris brown nu i november och så är det jul & nyår, plus en till lite hemlig grej jag inte kan skriva än...hehe och så är det ju älskade JB i april. Så de finns en del goa grejer att räkna ner till. Känns skönt, behövert!

Nu ska jag se någon film och sedan sova. Börjar jobba 06.30 tiden imorgon och sen kör jag till 3 någon gång. Sen blir det Spinning vid 17.00 till 18.00 och sen tar jag "helg". Men jobbar lördag så blir en lugn kväll. Dock är jag ledig hela 3 dagar i rad sen, inte hänt på länge. Någon som vill ses!?!? haha! Sovsött



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0