10 december 2013

Waaaahhhhhhh IRON MAIDEN kommer till Bråvalla festival i sommar.
Första jag såg när jag tog upp mobilen idag och jag blev så jävla hype. HUR GRYMT!?!?!
Det är så komiskt för vi har pratat om det på jobbet för Thomas min chef älskar Maiden. Han lyssnar alltid på det i köket och står och sjunger med. Och jag tycker också dom är skitbra, det är liksom men man får när man hängt mycket hemma hos Jessica med henne och hennes mamma ;) Iallafall så har vi pratat om det på jobbet att det vore så jävla grymt att se dom live. Men jag har aldrig haft lust att betala en massa för att gå och se dom på konsert (är väl för snål när det gäller det). Men nu kommer dom till Bråvalla, så jävla perfekt. Vi är tillbaka på svensk mark 23:e juni och Bråvalla börjar 26:e. Man lär väl vara lagom jetlaggad osv. Antar vi drar dit 25:e också, dagen innan som vi gjorde förra året. Men de är bara köööra.
 
Blev även ledig helt random idag vilket känns sjukt nice!! För att slippa få 7 dagar i rad. Så jag ligger och drar mig i sängen just nu. Vi bestämde även igår att vi ska hänka på Fia, Jocke, Alexandra osv till fjällen över nyår. Något som ska bli så jävla grymt!! Slippa sitta i skit-åtvid som vi gjorde förra året, var knappt ens kul. Detta blir ett sånt grymt slut på 2013 och bästa starten på 2014 som dessutom kommer bli ett sjukt år. 3 veckor kvar tills man är där uppe igen. Faaccckkk va kul!
 
Nu blir det frukost, sen dra ner och gymma och så vidare hem och slinga håret, slå in julklappar och sånt mys. Ikväll ska jag hem till mamma :)
puss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0