28 januari 2013 - I Thailand

Hejsan hoppsan! Hoppas allt är bra med er allesammans, här är allt kalas...men det visste ni nog redan :) Igår hade vi en hel dag på Kata beach med strålande sol hela dagen. På kvällen åt vi mat på en mysig restaurang och sedan gick vi och spelade minigolf i en häftig park som ligger mellan Kata & Karon. Det var kul, men sjukt svettigt efter ett tag. Och en massa familjer med ungar som tog 40 år på sig att bli klara på banorna så vi fick vänta mellan varje typ. Men roligt ändå! 

Imorse vaknade vi återigen med strålande sol och inte ett moln, hur underbart?? Aldrig haft så stört bra väder tidigare vi varit. Har regnat en gång i typ 30 min på hela denna vecka. Annars brukar de typ regna lite varje dag. Får tacka väder gudarna! Vi hade iallafall bestämt oss för att ta en longtail båt till Freedom beach. Så sagt & gjort. Tog 20 min dit från Kata och sedan har vi bara legat där i den vita sanden och med de turkosa vattnet framför oss hela dagen...och inte ett moln på hela dagen. Helt jävla underbart!! Bestämde med longtailbåt killen att han skulle hämta oss vid 4, så då stack vi där ifrån. Hade lite poolhäng när vi kom tillbaka....watermelonshake och ett dopp i den svalkande poolen är aldrig fel. 

Nu har de precis blivit mörkt här och klockan är tio i sju. Vi ska göra oss iordning och ge oss ut på kvälls äventyr. Hitta något nice ställe att käka middag och strosa runt! 

Hoppas på en solig dag imorgon igen så får vi se vart vi tar vägen då. PUSS! Här får ni lite bilder från dagen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0