21 mars 2013

Asså åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh det är fucking en månad kvar tills Justin spelar i Sverige för första gången imorgon. EN JÄVLA MÅNAD!!! Fattar ni hur nära det är nu eller? Jag orkar fan inte med mitt liv när jag tänker på det. Längtar något sinnessjukt!! Får damp i hela kroppen och vill bara springa 50 mil och skrika rakt ut. Kommer bli x antal dagar som allt fokus kommer ligga på Bieber. VI KOMMER VARA I SAMMA STAD OCH PÅ SAMMA PLATS. Helvete asså, det är cpskadat hur mycket man kan längta.

Om vi ska försöka samla oss en halv sekund och prata om vad jag gjort idag då. Sov länge, vaknade halvt medvetslös, åt stor frukost och vaknade till i soffan. Sen har jag hunnit med att städa undervåningen och varit på vårdcentralen med Macke och kollat upp om man kunde få något mot våran klåda som både han och jag haft (mest han). Så vi fick några piller som vi ska äta så ska de förhoppninsvis bli bättre.
 
Nu ska jag ösa Bieber på fucking högsta och plocka ordning på rummet innan det är dags för 45 min Easyline med Julia! Peppp :))
Ge mig kraft. SES OM EN MÅNAD BABE!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0