26 maj 2013

Kan börja med att skriva grattis till min vän Jessica som fyller 21 år idag. Känns som du fyllde 16 nyss och vi partajjade som riktiga fjortisar hemma i din trädgård...de var tider det ;) Hoppas du haft en toppendag ♥

Jahaja, har inte haft tid med bloggen senaste dagarna. Sorryy till er som fortfarande tittar in här. Min helg har varit himla händelserik! I fredags var jag i stan, åkte in och när jag kommer till parkeringen ser jag att jag glömt bankkortet hemma. Kände för att döda mig själv! Men tog en fika med Oliver och sen efter lite funderande bestämde jag mig för att åka hem och hämta kortet och sen vidare ut till Ikano. Var i behov av plattång och lite andra småsaker så jag kunde inte riktigt skjuta upp det...krisläge liksom! Så de var ett jävla farande. På kvällen åkte jag till Marcus och hängde med honom, Fegge, Lina & Vj. Jag gick och la mig tidigt för på lördagmorgonen hade jag frullen på jobbet. Körde ett förmiddagspass, sedan stack jag ner och tittade på alla duktiga och fina baldansare med mamma. SÅÅ kul och se alla och sååå fina!! När det var klart åkte jag hem taggade om för fest och utgång. Sen åkte jag och Viktoria till Oliver där vi firade honom med god mat, dryck och en massa snack innan vi tog taxi in till stan vid 12 tiden. Hängde på 55:an och BK till halv två tiden då Jocke skjutsade hem mig till mamma. Fick även med mig Macke på vägen!

Imorse vaknade jag hyffsat pigg vid elva. Efter lite frukost så drog jag med mig mamma ut till Yxnerum och bjöd henne på morsdagfika med kakbuffé på Yxnerums hotel och konferens. Mysigt och en massa gottis! När vi fikat lite där åkte vi vidare till Söderköping så mamma fick hälsa på sin mamma på morsdag ;) Jag var såå sjukt trött. Fick verkligen kämpa för att orka vara vaken. Somnade en stund på slutet...då orkade jag verkligen inte mera, haha!

Nu är jag hemma i Värna. Ligger och dippar morötter och gurka och så lite jordgubbar! Ska se en film nu innan jag ska sova. Känns som jag kommer somna mitt i filmen, är så jäkla trött..

Hoppas er helg varit toppen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0