13 november 2013

Tjenamoss kompisar
 
Känns som att jag har bott på jobbet sen igår vid 11.00 när jag åkte dit. Jobbade till 23.00 igårkväll sen hem och försöka somna så snabbt som möjligt och så upp och hoppa vid 05.30 imorse. Ville dö. Men jag piggnade till efter några koppar kaffe och hade en jättebra dag till sist. Åh älskar mitt jobb så mycket och alla mina arberskompisar. Fan (rent ut sagt) vad jag kommer sakna dom alla när jag åker till Australien.
 
Idag slutade jag klockan 16.00 och då åkte jag hem till mamma och bytte kläder så vidare ner till gymmet. Först körde Julia och jag ett ben/rump pass på typ 45 min och sedan gick vi ner på Bodybalance-passet i en timme. Känns jättebra nu! Har inte tränat på en vecka, dåligt..men har inte orkat helt ärligt..
 
Just nu ligger jag i soffan och bara njuter av min lediga kväll. Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och titta på oth. Dock har jag en känsla av att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden, haha!
 
Imorgon kommer jag gå på mitt pass vid 12.00 och sen köra ända till slut. Jag hoppas det inte blir lika sent som igår för jag ska återigen upp på fredagmorgon och ha frukosten. But that's Life.
 
Hoppas allt är bra med er.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0