16 oktober 2013

Godmiddag ♥
 
Startade denna dagen med min löprunda på 6km. Var sjukt segt att släpa sig ut från den varma sängen, men den goa känslan efter att få slänga sig i soffan, slut i varje muskel och äta en stor frukost gjorde mig förjävla motiverad. Så jag tog mig ut och sprang rundan med två ben som kändes som stenklumpar efter gårdagens Bodypump pass. Meeen så skönt såhär efteråt. Har käkat frukost i soffan och tittat på mina älsklingar i Tree hill.

Ligger fortfarande kvar här i soffan och har inga planer på att göra något annat förrän det är dags att ge sig iväg och jobba. Bråvalla släppte sina festivaldatum idag. 26,27,28 juni som jag & Jullan trodde. Planen är att komma hem från Australien Midsommarhelgen så vi hinner med bästa Bråvalla också. Lever fortfarande på dagarna vi hade där då i juni iår. Alldeles lagom full flera dagar i rad, bäst folk överallt, amaziiing camp, gryyym musik, fantastisk mat, en jävla massa lera, köer överallt, bakfylla, flötigt hår och döda mobiler. Längtar så extreeemt efter allt detta. Har vi det inte alldeles för bäst i Australien vet jag vart jag kommer vara 26,27,28 juni. Wiiiii.
 
Förövrigt längtar jag så sjukt till 28 januari när vi åker. 104 dagar kvar idag. Komma bort här ifrån, träffa nytt folk och nya vänner, festa, sola, uppleva, njuta, jobba, bada, surfa, jogga på beachen. Vi kommer ett minne för livet, no doubt.
 
Nu ska jag sluta tjata här och slappa vidare i soffan.
Ha en bra onsdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0