4 oktober 2013

Har typ massa tankar jag skulle vilja skriva av mig om. Tillexempel Miley Cyrus. Ganska omdiskuterad i dagsläget så att säga. Men jag skulle nog behöva ett helt inlägg för de känns som jag har så mycket att säga och det finns risk för att de skulle bli alldeles för rörigt om jag skrev om det nu. Kanske dyker upp senare..
Igår var jag så hurtig, inte klokt! Gymmade en timme, åkte hem och åt lunch och sedan stack jag ut och sprang mina 6km. Det gick så himla bra. ÄNTLIGEN känns det inte dödligt jobbigt längre. Snarare skönt. Jag ska försöka förbättra min tid som just nu ligger på 40min. Bästa jag sprungit på är dock 38min. Just nu är målet ner på 35, men vi får väl ta någon minut i taget. När jag klarat det och jag känner mig i riktigt fin löpform ska jag ge mig på milen. Känns bra med lite mål med löpningen, ger mig lite mera motivation och jag tycker det blir mycket roligare.

Inatt låg jag och tittade på 9.11 World trade center dokumentär + massa youtube filmer. Det var så jäkla spännande så jag tror inte jag stängde igen datorn förrän halv tre tiden. Finns en massa folk där ute i världen som menar på att hela denna olycka/katastrof/attack var riggat av den amerikanska regeringen. Skylla på muslimerna och sedan få en anledning till att starta krig mot Afganistan. Finns massa klipp där dom jämför planet som flyger in i andra tornet där de påpekar att det minsann inte alls är ett United Airlines som alla säger utan att det egentligen är ett militärplan. Jag tyckte det var sjuuukt spännande! Vet inte riktigt vad man ska tro. Men när jag efter satte på en dokumentär om alla telefonsamtal som anhöriga fick av sina nära och kära som satt fast i tornen kändes det meningslöst att ens spekulera i. Vem som nu ens är boven i det hela spelar ingen roll, tusentals familjer kommer aldrig få se vissa av sina familjemedlemmar mera. Usch, jag låg här och grät hysteriskt. Så förfärligt. Om ni frågar mig känns det ganska sjukt att Amerikanska regeringen skulle ha haft någon insider som iscensatt allt detta och hade ihjäl tusentals av sin egen befolkning. Men det känns som man inte förvånas av våran värld längre och USA verkar vara ett väldigt klurigt land. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska tro.

Nu fick ni några av tankarna jag ville skriva av mig om ändå. Om vi ska återgå till min dag så sitter jag i sängen just nu och lyssnr på musik. Jag ska alldeles strax gå ner och duscha av mig svetten sen Julias och mitt gympass och sedan göra mig iordning för jobbet. Ett pass kvar sen tar jag helg. Är ledig hela vilket inte hände allt för ofta. Imorgon blir det heldag med Viktoria och på Söndag-Måndag ska jag iväg med jobbet vilket ska bli väldigt spännande!

Men nu är det dags att jag börjar med något, ska åka om en timme. TREVLIG HELG!

Min luuunch, mums
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0